اگر سایت وردپرسی داشته باشید، باید بدانید که افزونه های وردپرس زیادی وجود دارند که می توانند سایتتان را از هر نظر بهبود دهند، یعنی از نظر کارایی، طراحی و امنیت. اما به دلیل تنوع بسیار بالای این افزونه ها ، انتخاب یک افزونه خوب از میان انبوه افزونه های نه چندان خوبِ دیگر بسیار سخت خواهد شد. با موستانگ در این مقاله همراه باشید تا با بهترین افزونه های وردپرس آشنا شوید.
با بهترین افزونه های وردپرس آشنا شوید
حتماً می دانید که چرا باید برای انتخاب پلاگین یا افزونه بسیار دقت کرد؟ چون هر افزونه ای که به سایت خود اضافه می کنید، می تواند زمان لود صفحات شما را کاهش دهد. علاوه بر این، تعداد بالای افزونه ها ، امکان تداخل بین آنها را بالا برده و ممکن است مشکلاتی را برای سایت شما ایجاد کند. با در نظر گرفتن تمامی این موارد، ما سعی کردیم تا با کمک سایت های معتبر در حوزه تکنولوژی ، بهترین افزونه های وردپرس را به شما معرفی کنیم. بیشتر این افزونه ها پولی هستند ، اما در می توانید در سایت های معتبر ایرانی، با قیمتی بسیار مناسب آن ها را تهیه کنید. و مطمئن باشید که ارزشش را خواهد داشت!
1- WPBakery Page Builder for WordPress
این افزونه ، که قبلاً با نام Visual Composer شناخته می شد، یک صفحه ساز است که کار با آن بسیار راحت بوده و می تواند کمک تان کند تا به سرعت و آسانی صفحه مورد نظرتان را طراحی کنید. با کمک WPBakery می توانید بدون داشتن هیچ گونه دانشی درباره کدنویسی و بصورت drag and drop و کاملاً تصویری، وبسایتی زیبا بسازید.
با این صفحه ساز نه تنها می توانید از طریق پنل وردپرس و در حالت back-end، بلکه می توانید هر صفحه ای را در حالت front-end نیز طراحی کنید.
[*] این افزونه را اینجا ببینید.
2- Yellow Pencil
این افزونه قطعاً یکی از بهترین افزونه های وردپرس است. Yellow Pencil یک ویرایشگر CSS است که می توانید هر قالبی را بوسیله آن ، به راحتی و در زمان اجرا ویرایش کنید. تنها کاری که باید انجام دهید اینست که بر روی عنصری که می خواهید ویرایش کنید کلیک کرده و به صورت تصویری تغییرش دهید. افزونه Yellow Pencil ، خودش در پس زمینه این تغییرات را به کد CSS تبدیل می کند. Yellow Pencil ، بیش از 50 استایل ، 500 فونت و 300 رنگ پس زمینه و همچنین یک انتخابگر برای رنگ هم دارد.
[*] این افزونه را اینجا ببینید.
3- Hide My WP
Hide My WP در واقع یک افزونه ی امنیتی است که این حقیقت که شما در حال استفاده از یک وبسایت وردپرسی هستید را مخفی می کند. احتملاً می پرسید که چه لزومی دارد؟ خب، در اینصورت می توانید از رادار هکرانی که هدفشان سایت های وردپرسی است ، مخفی بمانید.
علاوه بر این، سیستم تشخیص نفوذ این افزونه به شما کمک می کند تا سایتتان را کنترل کرده و درخواست های نا امن را پیدا کنید. پس از آن حتی می توانید اطلاعات این هکرها را بدست آورید. اطلاعاتی نظیر اینکه چه کسانی هستند ، کجا هستند و چگونه می خواهند وبسایتتان را هک کنند. پس از آن می توانید تعیین کنید که بلاکشان کنید یا نه.
از قابلیت های دیگر این افزونه:
- تغییر هر کلمه ای در فایل خروجی html
- تغییر یا مخفی کردن هر یک از آدرس های URL
- اطلاع به شما هر زمان که شخصی مشغول براندازی سایتتان بود
- تغییر ایمیل پیشفرض وردپرس (بعنوان فرستنده)
[*] این افزونه را اینجا ببینید.
4- Interactive World Maps
ترکیب نقشه با محتوای سایتتان ، می تواند یک انتخاب خوب باشد و Interactive World Maps یک افزونه ایده آل برای این کار است. با این افزونه می توانید در پست ها ، صفحه ها و حتی در سایدبار، نقشه خود را قرار دهید.
می توانید نقشه دنیا ، یک قاره ، یک کشور و یا یک محله و شهر خاص را نمایش دهید. همچنین می توانید برای محله ها رنگ های منحصر بفرد انتخاب کنید. امکان تغییر رنگ پس زمینه و تغییر عرض و ارتفاع نقشه نیز از دیگر امکانات این افزونه است.
[*] این افزونه را اینجا ببینید.
5- Advanced Google Maps Plugin for WordPress
اگر Interactive World Maps دقیقاً همانی نبود که می خواستید ، آنوقت Advanced Google Maps Plugin for WordPress یک انتخاب ایده آل دیگر است.
[*] این افزونه را اینجا ببینید.
6- Video Gallery Plugin
داشتن گالری ویدئو ، می تواند یک پیشنهاد عالی برای سرگرم نگه داشتن بازدیدکنندگان سایتتان باشد. و اینجاست که افزونه Video Gallery Plugin به کارتان می آید. این افزونه به شما کمک می کند تا ویدئوهای تکی ، گالری ویدئو ها و یا پلی لیست های مختلف را با هم ترکیب کرده و محتوای مورد نظر خودتان را بسازید. این افزونه کاملاً ریسپانسیو است و از زیرنویس هم پشتیبانی کرده و با AdSense هم سازگاری دارد. همه این ها ، Video Gallery Plugin را به یک گالری منحصر بفرد وردپرسی تبدیل می کند. می توانید به راحتی و توسط یک پنل مدیریتی کاربر پسند، ظاهر و عملکرد پلیر را ویرایش کنید. حتی می توانید از پوسته های متنوع هم برای تغییر ظاهر گالری خود استفاده کنید.
[*] این افزونه را اینجا ببینید.
7- White Label Branding for WordPress
این افزونه نیز قطعاً یکی از بهترین افزونه های وردپرس به شمار می رود. این افزونه آزادی عمل بیشتری در کار با منوها داده و با کمک آن می توانید صفحه مدیریت وردپرس و همچنین صفحه ورود کاربران را شخصی سازی کنید و نقش های مختلفی برای کاربران تعریف کرده و قابلیت های متفاوتی به آن ها اختصاص دهید. اینگونه می توانید تصمیم بگیرید که چه کسی به چه بخشی از سایت دسترسی داشته باشد.
[*] این افزونه را اینجا ببینید.
8- Reviewer WordPress Plugin
افزونه Reviewer این امکان را می دهد که نظرات و بازخوردهای کاربران ، مشتریان و بازدید کنندگان سایت خود را جمع آوری کنید. حتی بیشتر از این! می توانید این نظرات را در قالب جداول مختلف دسته بندی کرده و با هم مقایسه کنید. این جداول را می توانید داخل پست های وبلاگ و صفحات مختلف وبسایتتان نیز قرار دهید.
[*] این افزونه را اینجا ببینید.
9- Ajax Search Pro
اگر به دنبال افزونه ای برای سرچ و جستجو می گردید که پیشرفته تر از افزونه پیش فرض خود وردپرس باشد ، Ajax Search Pro گزینه مناسبی است. این افزونه ، یک موتور جستجو را داخل وبسایتتان فراهم می کند که کاربرپسند بوده و می توانید حتی ظاهر آن را نیز شخصی سازی کنید.
[*] این افزونه را اینجا ببینید.
10- Blog Designer PRO for WordPress
اگر همیشه آرزو داشتید که یک وبلاگ زیبا طراحی کنید ولی دانش کدنویسی لازم را نداشتید، این افزونه می تواند کمک تان کند. این افزونه قدرتمند ، با خودش 36 تمپلیت زیبا نیز به همراه دارد که می توانید تک تک شان را شخصی سازی کرده و طرح موردنظر خود را بوجود آورید.
[*] این افزونه را اینجا ببینید.
11- Ajax Translator Revolution WordPress Plugin
از بهترین افزونه های وردپرس که می تواند خیلی برایتان کاربردی باشد ، قطعاً همین افزونه است! اگر فعالش کنید ، بازدیدکنندگان سایتتان می توانند تنها در چند ثانیه ، محتوای شما را در زبان دلخواه خود ببینند. این افزونه بطور خودکار ترجمه را انجام می دهد و می تواند در بالای سایت و یا هر جای دیگری که بخواهید قرار گیرد. Ajax Translator Revolution می تواند 91 زبان را ترجمه کرده و حتی زبان انتخابی کاربر را در حافظه خود نگه دارد.
[*] این افزونه را اینجا ببینید.
12- Cornerstone
Cornerstone یک صفحه ساز فرانت اند (front-end) است که این امکان را به شما می دهد که همزمان با اعمال تغییرات، مشاهده شان هم بکنید. یکی از بهترین قابلیت های آن، حالت اسکلت (Skeleton Mode) آن است که می توانید بدون بستن رابط فرانت اند ، ساختار زیرین صفحه خود را ببینید.
[*] این افزونه را اینجا ببینید.
13- Filetrip
Filetrip را هم می توان از بهترین افزونه های وردپرس دانست. زیرا به کمک آن، بازدیدکنندگان وبسایت شما می توانند به راحتی فایل های دیجیتال را دانلود کرده و درون حساب های Dropbox، Google Drive و یا سایر سرویس های ابر قرار دهند. علاوه بر این، می توانید طوری آن را برنامه ریزی کنید که بطور خودکار، یک نسخه از فایل هایی که کاربران آپلود کرده اند را به مقصدهای مختلفی ارسال کند.
[*] این افزونه را اینجا ببینید.
14- Ultimate Author Box
Ultimate Author Box یک افزونه عالی است که می توانید به نویسندگان وبلاگ تان هدیه دهید. با این افزونه می توانید به هر کدام از مقاله هایتان یک author box اختصاص داده و در آن مشخصات نویسنده و سایر اطلاعات مربوط به تیم را هم ذکر کنید. حتی می توانید تب های دیگری هم به آن اضافه کرده و مقاله های دیگر نویسنده، فضای مجازی و فرم تماس را هم در آن بگنجانید. این افزونه ، بیش از 19 تمپلیت از پیش تعریف شده با خود دارد.
[*] این افزونه را اینجا ببینید.
15- WP Contacts
با این افزونه می توانید اطلاعات مخاطبان خود را جمع آوری و مدیریت کرده و آن ها را در هر صفحه ای از وبسایتتان که می خواهید به نمایش بگذارید. این افزونه بصورت drag and drop کار کرده و بسیار ریسپانسیو است. پایگاه داده مخاطبان نیز کاملاً قابلیت شخصی سازی دارد.
[*] این افزونه را اینجا ببینید.
[*] شما چه تجربه ای از کار با این افزونه های وردپرس دارید؟ از کدامشان استفاده می کنید؟ نظرات خود را می توانید در پایین همین نوشته و در قسمت ثبت دیدگاه ها با موستانگ در میان بگذارید. برای مطالب جذاب بیشتر نیز کافی است تا ما را در قسمت پادوک تازه ها دنبال کنید.
[*] مرجع: سایت EnvatoTuts