پاسخ داده شد
0
0

چگونه می توانیم در جی کوئری محتوای یک فایل را در صفحه خود لود کنیم؟

  • شما باید برای ارسال دیدگاه شوید
پاسخ عالی
0
0

برای اینکار از متد load به صورت زیر استفاده  می کنیم:

$("#div1").load("file.txt");

در مثال بالا گفتیم که در المان div1 محتوای file قرار داده شود.

درصورتیکه file یک فایل html باشد و بخواهیم که المان خاصی از آن را در صفحه خود قرار دهیم به صورت زیر عمل می کنیم:

$("#div1").load("file.txt #p1");

در مثال بالا گفتیم که المان p1 از فایل file در المان div1 از صفحه ما قرار بگیرد.

  • شما باید برای ارسال دیدگاه شوید
نمایش 1 نتیجه
پاسخ شما
اگر قبلاً حساب کاربری دارید با پر کردن فیلد های زیر یا به عنوان مهمان ارسال کنید.
نام*
ایمیل*
وب سایت